Contact on phone (88) 411-141
24 Hour Helpdesk (88) 425-498
Akadálymentesített változatVáltás magyar nyelvreSwitch to englishAuf deutsch

A BAKONYKARSZT Zrt. a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében március 16-tól, határozatlan ideig szünetelteti a személyes ügyfélfogadást!

Tisztelt Felhasználóink!


A BAKONYKARSZT Zrt. a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében március 16-tól, határozatlan ideig szünetelteti a személyes ügyfélfogadást valamennyi ügyfélszolgálati és fiókirodáján (8200 Veszprém, Pápai út 41.  8400 Ajka, Fő út 62., 8100 Várpalota, Péti út 1.). A korábbiakban közzétettek szerint március 16-tól a nagyvázsonyi üzemvezetőség és a zirci üzemmérnökségen, valamint a nemesgörzsönyi irodánkban is szünetel a személyes ügyintézés.   Kollégáink telefonon és elektronikus úton továbbra is segítik az ügyintézést, Ügyfélszolgálat hivatalos nyitvatartási idejében. (A személyes ügyfélkapcsolat kizárólag - az ügyintézővel előre egyeztetett, halaszthatatlan ügyben – egyedi mérlegelés alapján lehetséges.)
 
Telefonon és/vagy online az alábbi ügyek intézhetők:
1. Átlagmódosítás, mérőállás bejelentés,                                (online és telefonon)
2. Locsolóvízmérős ügyintézés,                                                 (honlap/e-mail és telefonon)
3. Számlaegyeztetés,                                                                   (telefonon)
4. Társasházi ügyintézés (ami nem szerepel fentebb),          (telefonon)
5. Hátralékkezelés.                                                                       (telefonon)
 
A közszolgáltatással kapcsolatos számlák befizetését bankszámlával, egyedi utalással, az e-számlás Felhasználóink a számlaközponton keresztül folyamatosan megtehetik.
A „sárga” csekkek feladhatóak továbbra is postai úton, iCsekkel (mobil alkalmazás), bankkártyával honlapról, egyedi utalással, fizetési ponton (sárga terminál).
 
A Felhasználóink és Kollégáink egészségének védelme érdekében kérjük, hogy minden esetben a telefonos vagy online ügyintézést válasszák!   

Fentiek kapcsán szíves megértésüket kérjük, melyet előre is köszönünk!

Vigyázzunk Magunkra! Vigyázzunk Egymásra!
 
BAKONYKARSZT Zrt.
Pályázat