Menü

„A vízkincset nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön!”
Főoldal
Vendégkönyv
2018. november 21. szerda - Olivér napja - 11:16

Vendégkönyv

Tisztelt Fogyasztók!

Üdvözöljük cégünk vendégkönyvében! Kérjük, ossza meg velünk észrevételeit az alábbi mezők kitöltésével!


Neve: *
E-mail címe:
Hozzászólás: *
Ellenőrző kód: *    
 
 
* a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!


Mutat:

Németh Zsuzsanna 2018-11-15 15:50:01
Tisztelt Szolgáltató!

Nagyon negatív tapasztalat ért ebben az évben. Veszprém, Füzesi u. 48. szám alatt lakos vagyok. Évekig nagyon jól működött, hogy a vízóra leolvasó megcsörgetett, én visszahívtam és megbeszéltünk egy időpontot az óraleolvasáshoz. Tegnap azaz, 14-én este találtam egy 13-i napra dátumozott értesítőt, hogy olvassam én le vízórát. Sajnos nincs hozzá nagyítóm és nem látom az óra állását. Kiderítettem a vízóra leolvasó telefonszámát, és felhívtam, aki közölte velem, hogy csak én nem voltam otthon az utcában egyedül azon a napon (amit nekem ki kellett volna találnom, hogy mikor érkezik, mert semmi értesítést nem küldött, ezt el is ismerte)de mit foglalkozom ezzel, majd ismét átlagot számolnak. A tv. szerint a szolgáltatónak értesíteni kell, hogy mikor szándékozik,leolvasni az óra állását.Az leolvasó úr nagyon lekezelő ember, tájékoztatása szerint az én gondom, hogy nem voltam otthon.
Nem igazán kenyerem a negatív vélemény kinyilvánítása, de Mátyus Tamás hozzáállása messze van az intelligens szolgáltatói képviselethez, hiszen Ő a Bakonykarszt arca a fogyasztókkal szemben.
Üdvözlettel: Németh Zsuzsanna
Bakonykarszt Zrt. 2018-11-18 15:06:44
Tisztelt Németh Zsuzsanna!

Köszönjük a Társaságunkhoz intézett bejelentését, melyben a vízmérő leolvasással kapcsolatosan tájékoztat minket. A korábbi olvasó kollégánk nyugdíjba vonulása miatt új vízmérőolvasó ellenőrzi az adott területet, aki a terület adottságait folyamatosan figyelemmel kíséri.

Egyeztettünk vízmérő leolvasó munkatársunkkal, és felhívtuk figyelmét, hogy a BAKONYKARSZT Zrt. mindig törekedett arra, hogy Felhasználóink elégedettek legyenek szolgáltatásunk minőségével. A vízdíj számláinkon minden esetben feltüntetjük a következő várható vízmérő leolvasás idejét.

Természetesen a BAKONYKARSZT Zrt. egyik fő célja a vízmérők minél hatékonyabb leolvasása, ill. ellenőrzése, ennek egyik fontos feltétele a Felhasználóinkkal történő rendszeres egyeztetés.

A további zökkenőmentes együttműködést szem előtt tartva jeleztük vízmérő leolvasó kollégánknak az eddig Önnél is jól működő megoldást. A későbbiekben ezt próbáljuk folytatni, hogy ne adódjanak ehhez hasonló problémák.

Kérjük válaszunk elfogadását, és egyben elnézését is kérjük az okozott kellemetlenségért.

Tisztelettel: BAKONYKARSZT Zrt.

1 db összesen
ÜGYFÉLSZOLGÁLATAINK,
ÜZEMEGYSÉGEINK
ELÉRHETŐSÉGEI

hírleveleink

On-line Ügyfélszolgálat Mobil Alkalmazás
 
Várpalota térségi bántapusztai vízbázis biztonságba helyezése
KEOP-2.2.3/B/09-11
-2011-0003
Magyarország megújul


Készítette: