Ügyfélszolgálat: (88) 411-141
Hibabejelentés (24 órás ügyelet): (88) 425-498
Akadálymentesített változatVáltás magyar nyelvreSwitch to englishAuf deutsch

Felhasználói tájékoztató 2020-03-19

Társaságunk Krízis Management Team-je (KMT) folyamatosan figyelemmel kíséri a Magyarországon végbement változásokat a járványveszéllyel kapcsolatban. Követjük a Kormány intézkedéseit és az országosan meghozott döntéseket. Ezeknek megfelelően március 20-án a következő intézkedéseket hoztuk:
  1. BAKONYKARSZT Zrt. 6/2020. számon, a veszélyhelyzettel kapcsolatosan újabb Vezérigazgatói utasítást adott ki. Az utasításban elrendelésre került a 2. Emelt szintű esemény! Továbbá elrendelésre került a 3. szintre való felkészülés (Kiemelt szintű esemény). Az Emelt szintű esemény a szigorodó veszélyhelyzethez igazodva megfogalmazza, a szolgáltatásunk biztosításához elengedhetetlenül szükséges munkaerő védelmében hozott intézkedéseinket.
  2. 2020. március 19-től úgynevezett „postai karantént” vezetünk be, ami azt jelenti, hogy a beérkező postai küldemények a beérkezést követő 48 órában nem kerülnek feldolgozásra. Tehát a karantén lejártát követően ismerhetik csak meg a felelősök a küldemények tartalmát. Ennek okán előfordulhat, hogy a postai küldemények esetében a válaszadási határidő meghosszabbodik. Ez ügyben kérjük megértésüket!
  3. A bekötési vízmérő olvasási tevékenységünket jelenleg még fenntartjuk, tekintettel arra, hogy ez esetben a felhasználótól való távolságtartás, a megfelelő légtér biztosítható, így a fertőzés kockázata minimális.
  4. Felhívtuk minden munkatársunk figyelmét, hogy a járvány kockázatának csökkentésében első rendű tennivalónk a személyi higiénia megtartása. Ennek érdekében a rendszeres kézmosás, kézfertőtlenítés, a megérintett felületek tisztán tartása és a személyes érintkezések kerülése a legfontosabb!
 
Mivel a BAKONYKARSZT Zrt. alapszolgáltatást nyújt felhasználóinak, ezért számunkra a legfontosabb megóvni a munkatársakat a fertőzéstől, vagyis megőrizni a munkára képes állapotukat.
Kérem minden felhasználónk türelmét és megértését!
 
Kugler Gyula
vezérigazgató
Pályázat