Ügyfélszolgálat: (88) 411-141
Hibabejelentés (24 órás ügyelet): (88) 425-498
Akadálymentesített változatVáltás magyar nyelvreSwitch to englishAuf deutsch

KMT felhasználói tájékoztató a meghozott intézkedésekről 2020-03-17

T Á J É K O Z T A T Ó
 
Tisztelt Felhasználóink!
Társaságunk Krízis Management Team-je (KMT) folyamatosan figyelemmel kíséri a Magyarországon végbement változásokat a járványveszéllyel kapcsolatban. Követjük a Kormány intézkedéseit és az országosan meghozott döntéseket. Ezeknek megfelelően a hét végén és a hétfői napon (március 16-án) a következő intézkedéseket hoztuk:
  1. BAKONYKARSZT Zrt. Üzletfolytonossági tervét (Pandémia esetére vonatkozó intézkedések) a hétvégi események ismeretében átdolgoztuk, frissítettük.
  2. A pandémiával kapcsolatos intézkedési tervünkben foglaltaknak megfelelően a felkészülést, a veszélyhelyzet kockázatainak csökkentése érdekében folytattuk az alábbiak szerint:
    1. A beszerzési nehézségek ellenére mindent megteszünk azért, hogy munkavállalóink számára biztosítani tudjuk a szükséges védőfelszereléseket és fertőtlenítő szereket. Ennek érdekében levélben fordultunk Veszprém Megyei Jogú Város vezetése és a Magyar Víziközmű Szövetség felé, hogy az égető védelmi anyag és eszköz hiányunkon központi beszerzésen keresztül enyhítsenek.
    2. Március 16-tól az ügyfélszolgálati tevékenységünket minden Ügyfélszolgálati fiókirodába és irodába megszüntettük. További intézkedésig ügyintézés csak online, e-mailben és telefonon lehetséges. Ezzel kapcsolatban megerősítettük a telefonos ügyfélszolgálatunkat minden üzemegységünkön azért, hogy a telefonvégeken konkrét információt adni képes kollégák üljenek.
    3. Ugyancsak a tegnapi naptól (március 16-tól) felfüggesztettük az ivóvíz vételezési korlátozásokat felhasználóinknál. További utasítás kiadásáig nem fogunk vízkorlátozást kiépíteni egy lakossági felhasználónál sem.
    4. A bekötési vízmérő olvasásokat jelenleg még fenntartjuk. Március 19-ig fenntartjuk továbbá a mellékvízmérő olvasási tevékenységünket is. Vízmérő olvasó kollégáink számára a tegnapi napon védő gumikesztyű és szájmaszk került kiosztásra.
    5. Továbbra is érvényes a külföldre utazás tilalma, illetve az a megállapítás, hogy a külföldről hazatérő kollégáknak két hét otthon tartózkodás kötelező.
    6. Felhívtuk továbbá minden munkatársunk figyelmét, hogy a járvány kockázatának csökkentésében első rendű tennivalónk a személyi higiénia megtartása. Ennek érdekében a rendszeres kézmosás, kézfertőtlenítés, a megérintett felületek tisztán tartása és a személyes érintkezések kerülése a legfontosabb!
Mivel a BAKONYKARSZT Zrt. alapszolgáltatást nyújt felhasználóinak, ezért számunkra a legfontosabb megóvni a munkatársakat a fertőzéstől, vagyis megőrizni a munkára képes állapotukat.
Kérem minden felhasználónk türelmét és megértését!
 
Kugler Gyula
vezérigazgató
Pályázat