Ügyfélszolgálat: (88) 411-141
Hibabejelentés (24 órás ügyelet): (88) 425-498

Tájékoztató a bankkártyás fizetésről

Tisztelt Partnerünk!
 
Az alábbiakban szeretnénk tájékoztatni Önöket a bankkártyás fizetéshez kapcsolódó információkról.

 
1. Elfogadó neve:
 
BAKONYKARSZT Víz- és Csatornamű Zártkörűen Működő Részvénytársaság

2. Elfogadó címe, telefonszáma, e-mail címe, egyéb elérhetősége:
 
8200 Veszprém, Pápai u. 41. 
Tel.: +36 88 423-222
E-mail: bakonykarszt[kukac]bakonykarszt[pont]hu
Web: www.bakonykarszt.hu

3. Elfogadó cégjegyzékszáma, adószáma:
 
Cégjegyzékszám: 19 10 500133
Adószáma: 11338024-2-19

4. Elfogadó által kínált áru és/vagy szolgáltatás megnevezése és konkrét meghatározása:
 
Viziközmű szolgáltatás ellenértéke
 
5. Elfogadó által kínált áru és/vagy szolgáltatás ellenértéke devizanem megadásával
 
Viziközmű szolgáltatás ellenértéke Ft-ban.
http://bakonykarszt.hu/index.php?pg=water_select

8. Bankkártyával történő fizetéshez szükséges adatok előzetes közlése, fizetés menetének és feltételeinek részletes leírása:

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan egyenlítheti ki számláit. A bankkártyás fizetési mód kiválasztása után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát,  lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.
A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.
A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

 
9. A személyes adatok védelme

A BAKONYKARSZT Zrt. a felhasználó személyes adatainak kezelését az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelete (General Data Protection Regulation), a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. tv., az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, illetőleg a víziközmű-szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvény 61. §-a alapján végzi. Az adatkezelés során a vezetett nyilvántartások működésének törvényes rendje, az adatvédelem alkotmányos elveinek és az adatbiztonság követelményeinek érvényesülése a mindenkor hatályos jogszabályi előírásokra tekintettel történik.