Ügyfélszolgálat: (88) 411-141
Hibabejelentés (24 órás ügyelet): (88) 425-498
Akadálymentesített változatVáltás magyar nyelvreSwitch to englishAuf deutsch

Veszélyhelyzetet hirdetett a kormány

2022-03-07
A BAKONYKARSZT Zrt.  a koronavírus-világjárvány elleni egyes védelmi intézkedések megszüntetéséről szóló 77/2022. (III. 4.) Kormányrendeletet értelmében az alábbiakról tájékoztatja Tisztelt Felhasználóit: 
  • A BAKONYKARSZT Zrt. ügyfélszolgálati és fiókirodáiban az ügyintézés során a maszk használata nem kötelező.
  • Az ügyfélszolgálati és fiókirodák a megszokott nyitvatartás szerint fogadják a Felhasználókat, előzetes időpontfoglalás nem szükséges.
  • Minden, szolgáltatásunkat, a korábban megszokott rendben, folyamatosan végezzük.
 
2021-11-04
A BAKONYKARSZT Zrt. működésében továbbra is első a biztonság, ezért 2021. november 4-től ismét az alábbi szabályok betartását kérjük Felhasználóinktól:

Szájmaszk használata az ügyfélváróban és ügyintézés során mindenki számára kötelező!
 
- Az Ügyfélszolgálatra csak – a bejárati ajtó mellett elhelyezett – kézfertőtlenítő használatát követően lehet belépni!

- Kérjük, hogy az ügyfélváróban legalább a 1,5 méteres távolságot tartsák meg egymás között. A biztonságos távolságtartás érdekében az ügyfélváróban egy időben csak korlátozott számban tartózkodhat ügyfél, ennek betartását kollégáink ellenőrzik és – szükség szerint - kérhetik, hogy várakozzanak az épület előtt.

- Kérjük, az ügyintézéshez szükséges nyomtatványokat előre kitölteni szíveskedjenek, ezzel is csökkentve a várakozási és ügyintézési időt. Nyomtatványaink megtalálhatók honlapunkon: www.bakonykarszt.hu

- Javasoljuk, hogy amennyiben lehetséges, az on-line és telefonos ügyintézést részesítsék előnyben.
 
 
 
A BAKONYKARSZT Zrt. 2021. május 10. napjától az eredeti nyitvatartás szerint fogadja Felhasználóit az ajkai, várpalotai és veszprémi ügyfélszolgálati irodákon, valamint a nagyvázsonyi, nemesgörzsönyi és zirci fiókirodákon. A személyes ügyintézés biztosítása mellett továbbra is kötelező az ügyintézés során az arcot és szájat eltakaró maszk viselése és az ügyfélszolgálati helyiségbe történő belépés előtt a kézfertőtlenítés.
További részletek
 
A BAKONYKARSZT Zrt. 2021. április 12-én ismét megnyitja az ajkai, várpalotai és veszprémi Ügyfélszolgálati irodáit, biztosítva ezzel - előzetes időpont foglalás alapján - a személyes ügyintézést.
További részletek
 
 
A BAKONYKARSZT Zrt. a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében 2021. március 8-tól,  határozatlan ideig szünetelteti a személyes ügyfélfogadást valamennyi ügyfélszolgálati és fiókirodáján (8200 Veszprém, Pápai út 41.  8400 Ajka, Fő út 62., 8100 Várpalota, Péti út 1.).
További részletek
 
A BAKONYKARSZT Zrt. közszolgáltatást nyújt felhasználói részére, ezért számunkra a legfontosabb megóvni a munkatársainkat a fertőzéstől, vagyis megőrizni a munkára képes állapotukat.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a kialakult helyzetre való tekintettel 2021. március 08-tól határozatlan ideig szüneteltetjük a mellékvízmérők éves leolvasását, plombálását és cseréjét.
2021 áprilisától esedékes éves ellenőrző leolvasásokat - társasházi mellékvízmérő(k) esetében – későbbi időpontra halasztjuk.
 
Felhasználóink és Kollégáink egészségének védelme érdekében szükséges további korlátozó intézkedéseket bevezetnünk.  2020. szeptember 7-től határozatlan ideig felfüggesztjük a személyes ügyfélfogadást a zirci és nagyvázsonyi ügyfélszolgálati fiókirodáinkon is. További részletek
Tájékoztató - Online intézhető ügyekről
 
A BAKONYKARSZT Zrt. – a felhasználók és kollégáink egészsége védelme érdekében - 2020. augusztus 10-től határozatlan ideig szünetelteti a személyes ügyintézést nemesgörzsönyi ügyfélszolgálati fiókirodán.
 
A AKONYKARSZT Zrt. 2020. július 1-től ismételten végzi a mellékmérők plombálását, cseréjét, olvasását, illetve minden szolgáltatáshoz kapcsolódó tevékenységet ellát.
 
A BAKONYKARSZT Zrt. 2020. június 15-én megnyitja nagyvázsonyi, zirci és nemesgörzsönyi fiókirodáit is, biztosítva a személyes ügyintézés lehetőségét. További részletek.
 
2020-06-03 MAVIZ sajtóközlemény
Budapest, 2020. 06. 03. - A Magyar Víziközmű Szövetség – mint a magyarországi víziközmű-szolgáltatók szakmai érdekképviseleti szervezete – ezúton szeretné kifejezni köszönetét és háláját az ágazatban dolgozó munkatársaknak, hogy nem csak „békeidőkben”, de a vészhelyzet ideje alatt is kiemelten helyt álltak és biztosították Magyarország lakosságának a tiszta és jó minőségű ivóvízellátást, valamint a szennyvíz szakszerű elvezetését és tisztítását.
 
2020-06-02 KMT munkavállalói tájékoztató
 
A BAKONYKARSZT Zrt. 2020. június 2-án ismét megnyitja az ajkai, várpalotai és veszprémi Ügyfélszolgálati irodáit, biztosítva ezzel a személyes ügyintézést. További részletek
 
2020-05-21 Tájékoztató intézmények részére
 
2020-04-14 MAVIZ sajtóközlemény
Budapest, 2020. 04. 14. - A Magyar Víziközmű Szövetség – mint a magyarországi víziközműszolgáltatók szakmai érdekképviseleti szervezete – ezúton tájékoztatja a tisztelt lakosságot az immár egy hónapja tartó veszélyhelyzethez kapcsolódóan arról, hogy hazánkban a csapvíz kiváló minőségű és bátran fogyasztható, Magyarországon még mindig ez a legszigorúbban ellenőrzött élelmiszer.
 
2020-04-02 MAVIZ sajtóközlemény a közszolgáltatásról szóló számlák online kiegyenlítéséről
 
 
 
KMT felhasználói tájékoztató a meghozott intézkedésekről (2020-03-19)
 
2020. március 18. éjféltől határozatlan ideig szüneteltetjük a mellékvízmérők éves leolvasását, plombálását és cseréjét.
 
KMT felhasználói tájékoztató a meghozott intézkedésekről (2020-03-17)
 
 
A BAKONYKARSZT Zrt. a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében március 16-tól, határozatlan ideig szünetelteti a személyes ügyfélfogadást!
BAKONYKARSZT Zrt. tájékoztatása itt olvasható. (2020-03-15)
 
 
Felhasználói tájékoztató az veszélyhelyzet kockázatainak csökkentésére tett intézkedésekről (2020-03-12) 

A BAKONYKARSZT Zrt. tájékoztatója a koronavírus terjedésével kapcsolatban
 
A MAVIZ sajtóközleménye a biztonságos víziközmű ellátásról
 
A Nemzeti Népegészségügyi Központ tájékoztatása a koronavírus lehetséges terjedésével kapcsolatban
 
Koronavírus tájékoztató
 
Koronavírus fertőzés kockázatának csökkentése
 
Fertőtlenítő kézmosás menete
 
Közlemény - Csatorna-használati illemtan
 
Tájékoztató - Online intézhető ügyekről
 
Pályázat